Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Vorige week kreeg Martien in Chateau Meiland nog een fijne verrassing, maar de surprise van deze week... une catastrophe! Hoezo? Nou, hij wordt geconfronteerd met een ongewenste bilnaad in zijn aura.

Article continues after the ad

In de Chateau Meiland-uitzending van vanavond komen er weer eens Franse werkers naar het kasteel, maar één van hen vergat zijn broek op te trekken bij het bukken. Martien, Maxime en Erica staan erbij, kijken ernaar en geven - lekker in het Nederlands - hun ongezouten mening.

'Misselijk'

"Oh, die man heeft helemaal zo'n bilspleet als 'ie bukt", merkt Martien op. "Zie je het?" Erica vindt het niet zo'n issue. "Nou gezellig toch?", zegt ze, maar daar denkt de kasteelheer heel anders over. "Gezellig? Nou, er zit ook nog haar op. Oooh... nou, moet je luisteren, ik word helemaal misselijk. Ik ga weg!"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Die man heeft helemaal zo’n bilspleet met haar... 🤢 Om 20.30 zijn we er weer @sbs6nl! ❤️😘

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op


Bilnaadpiraat

De bilnaadpiraat van vanavond zal ongetwijfeld flink over de tong gaan bij kijkers, die elke week weer met honderdduizenden afstemmen op de hysterische avonturen van De Meilandjes. Niet iedereen is echter even enthousiast over Martien. Zo kan Nederlands bekendste tv-columniste Angela de Jong nog altijd genieten van de fam, maar komt ze wel met een waarschuwing voor Martien. Al die andere shows die hij gaat maken? Niet doen, aldus Angela.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.