Martien Meiland van Chateau Meiland 2021

Vanavond is het dan zover, de première van Chateau Meiland: Seizoen 6. En dat verbaast Martien Meiland misschien nog wel het meest...

‘Laaiend enthousiast’

Gisteravond was Martien Meiland te gast in Shownieuws. Hij werd daar geïnterviewd over het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. De voormalige kasteelheer kan het amper geloven dat de realityserie nog altijd op de buis is. “Bij (seizoen) 2 of 3 dacht ik al: misschien is dit het einde”, vertelt Martien in de showbizzrubriek. “Maar ja, de kijkcijfers zijn nog steeds leuk en de fans zijn laaiend enthousiast dat er weer een nieuw seizoen begint.”
 

Article continues after the ad


Zwangere Maxime

Natuurlijk kon de zwangerschap van Maxime Meiland niet onbesproken blijven. De realityster is immers al op 22 september uitgerekend. En de aanstaande bevalling heeft al tot spannende momenten geleid in huize Meiland. “Vorige week had Maxime de hele nacht voorweeën. Toen raakte Leroy natuurlijk helemaal in paniek”, vertelt Martien. “Uiteindelijk liep het met een sisser af. Tegen de morgen zakte het weer”, aldus de realityster van Chateau Meiland.

De eerste aflevering van Chateau Meiland: Seizoen 6 is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.