Martien Meiland

Als we biograaf Jan Dijkgraaf mogen geloven dan is Martien Meiland de eerste van het gezin die opstapt bij SBS6-hit Chateau Meiland. Hij zou eerder willen stoppen dan Erica en Maxime.

Zo gek vinden wij dat niet: Martien vertelde al eerder aan Boulevard dat het programma zomaar zou kunnen stoppen. Ook dochter Maxime deed een boekje open. Daarnaast neemt de familie Gillis de Meilandjes over op maandagavond in begin 2021.

Snel verveeld

Trouwe kijkers weten één ding zeker: de Meilandjes zijn nogal snel verveeld. Hun Franse chateau is in de verkoop gegaan ondanks het enorme succes: ze waren voor jaren volgeboekt en konden daar tonnen mee verdienen. Maar het gaat ze niet om het goede loon dat ze verdienen: “Zolang we genoeg verschillende dingen doen, blijven wij het leuk vinden”, zei Erica tegen RTL Boulevard.

Article continues after the ad

Klaar met Chateau Meiland

Zouden ze ook zo achteloos een punt kunnen zetten achter hun tv-carrière? De biograaf van Meilands-boek denkt van wel: “Ik weet zeker dat als hij in februari geen zin meer heeft, hij dan geen contract tekent en gewoon stopt met Chateau Meiland. Van het hele gezin wil hij het liefst stoppen.”

Voor het zover is komt er gelukkig nog een vierdelige kerstspecial aan: De Meilandjes reisden af naar Zweeds Lapland en in één van die shows komt Erica's grote droom uit!

Kerst met de familie Meiland is om 20:30 uur te zien op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en een dubbele aflevering op donderdag 24 december bij SBS6 en op Kijk.nl.