Martien Meiland

De familie Meiland is er maar druk mee. Tussen alle drama met Carolien en huishoudster Nadège vonden onze favoriete realitysterren ook nog wat tijd om te verhuizen naar Hengelo. In de aflevering van gisteren werd er dan ook hard gewerkt.

Article continues after the ad

Nu er afscheid is genomen van huishoudster Nadège, moeten de Meilandjes toch maar eens zelf de handen uit de mouwen steken. Maar dat gaat duidelijk niet meteen van een leien dakje! Erica moet de volledige to do-lijst zelf zien af te vinken, snelheidsduivel Erica krijgt een boete en eenmaal in Nederland blijkt de vrachtwagen niet eens het terrein op te kunnen. Wat een ellende! 

Comfort food

Gelukkig is er na een hectische dag ook tijd voor wat comfort food: Chinees! Tot grote hilariteit van de kijkers thuis gaat zelfs het bestellen van dat vreemde eten niet helemaal perfect. Als het restaurant vraagt: "Wil je nasi of bami?" reageert Martien "Nee, wij komen het met de auto halen, dag." Aan dat antwoord is zeker niets geloven, maar of het nuttig is? Dat was maar de vraag. 


Geen corona te bekennen

Ondanks dit hilarische tv-fragment voor vele kijkers is er ook wat kritiek te bespeuren. Met alle gilletjes, zwoegen en ploeteren lijkt het niet tot de familie Meiland door te dringen dat het coronavirus heerst. "Ze doen daar ook echt alsof corona niet bestaat hé?", reageert een Twitteraar. "Dat er nog niemand corona heeft gehad, is ook een wonder." Lees hieronder meer van dit soort commentaren! 

Chateau Meiland gemist? Bekijk de aflevering hier terug.