Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

SBS6-kijkcijferkanon Martien Meiland zit er even helemaal doorheen. Hij is werkelijk waar dood en doodop. Hè, wat een gezeik! Une catastrophe.

Article continues after the ad

De boosdoener? Die klotekorreltjes (of hoe heten die dingen ook alweer?) voor het Chateau, die Martien moet schoffelen. Hij zucht en puft er flik op los. "Alle kracht uit je lichaam getrokken... in een jaar tijd", zegt de realityster die er zichtbaar geen kracht meer voor heeft. 

Meid, meid, meid

"Meid, meid, meid", klaagt de kasteelheer, "je zou er toch wat van krijgen?" Deze beelden, afkomstig uit de preview voor de gloednieuwe aflevering van vanavond, is weer klassiek Chateau Meiland. Klagen en klussen dus. We zijn er nog meer aan toe dan anders: Martien, Maxime en Erica moesten vorige week donderdag plaatsmaken voor voetbal en daar profiteerde Beste Zangers meteen van


Niet bellen hoor!

"Ik ben gebroken", horen we 'm ook nog zeggen. Alsof de misère nog niet groot genoeg was! "Klaar mee", zegt Martien vervolgens, zittend op de grond als één hoopje ellende. "Wat een leven", puft 'ie. "En dan schrijven ze in de media 'zo leuk, kasteelheer Martien', nou...  mij niet bellen!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.