Vorige week liet Martien Meiland BN'ers in Ranking The Stars al gieren en ook in de nieuwe aflevering krijgt hij weer alle lachers op zijn hand. Hij moet he-le-maal niets hebben van sporten en daar moet je dus ook niet mee aankomen, Paul de Leeuw!

Article continues after the ad

"Doet niet zo vervelend!", krijgt presentator Paul de Leeuw zelfs te horen van Martien, wanneer hij vraagt naar zijn - ja, echt waar - masturbatiegedrag. Het gesprek begon eigenlijk met sporten. Of Martien daar van houdt. Nou, nee, niet bepaald. "Waarom zou ik?" Check de hilarische beelden hieronder! 
 

Martien houdt er niet van...

Laat Martien maar lekker met rust 😅 Kijk nu al de nieuwe aflevering van Ranking The Stars!

Geplaatst door Videoland op Dinsdag 10 september 2019


Martien Meiland in Ranking The Stars

Het debuut van Martien in Ranking The Stars op RTL 5 zorgde voor een groots succes. Zijn chaotische, bitchy-gedrag viel nogal in de smaak bij kijkers thuis. Gelukkig mag Martien vanavond, wanneer de nieuwe aflevering op tv komt, gewoon weer aanschuiven voor ronde twee. Kun je echt niet wachten? Slinger dan Videoland maar aan, daar staat de uitzending al op. 

 

Welke BN'ers doen mee?

Je zou het bijna vergeten met al dat Meiland-geweld, maar Paul de Leeuw ontvangt natuurlijk nog meer BN'ers. In de tweede aflevering zijn dat: Emma Wortelboer, Anny Schilder, Viktor Verhulst, Patricia Paay, Steven Brunswijk, Ryanne van Dorst, Frits Huffnagel, Fajah Lourens én Tim den Besten. Klik hier voor de volledige lijst van BN'ers die meedoen


Ranking The Stars is elke woensdag om 20:30 te zien op RTL 5.