Martien Meiland

Martien Meiland maakt kans om een bijzondere prijs te pakken: de Loden Leeuw in de categorie 'meest irritante BN'er in een reclame'. De kasteelheer had vermoedelijk geen zin in gezeik; hij wilde niet reageren op zijn nominatie.

Dat heeft Evert Santegoeds gisterenavond gezegd in Shownieuws, die van Martien wilde weten wat hij van de nominatie vindt. Na de Televizier-ring en de Televizier Talent Award maakt hij dus opnieuw kans op een 'prijs'. Met dank aan deze Vriendenloterij Bingo-reclame staat Martien in het lijstje met de 2020-genomineerden.

De concurrentie

Mede-genomineerde Andy van der Meijde hoopt dat Martien het beeldje wint. “Zo slecht, met dat dansen en Bingo Bingo erbij.” Hij laat in de uitzending van Shownieuws weten dat hij het allemaal goed bedoelt. “Ik vind hem heel leuk hoor, want ik kijk ook zijn serie. Maar ja de reclame vind ik gewoon irritant.”

Article continues after the ad

Andy is genomineerd voor zijn TOTO-reclame. Zelf winnen zou hij niet erg vinden: “Ja ik vind het wel leuk als ik weer eens wat win. Eindelijk een prijs na al die jaren.” Hij ziet er dan ook wel de lol van in. “Als ik een uitnodiging krijg dan ga ik wel hoor. Geen probleem!”

Stemmen

Andere BN’ers die in de race zijn voor de titel: Paul Haenen (Pricewise), Mark Rietman (ABN AMRO) en Thomas Acda en Sergio IJssel (Lidl).

Welk van de twee vind jij irritanter? Je kan je stem uitbrengen via deze link.