Chateau Meiland, Martien Meiland, snor

De familie Meiland laat de Franse droom achter zich en verhuist naar Nederland. Hengelo om precies te zijn. Martien Meiland vertelt aan Shownieuws wat voor grote plannen hij voor het nieuwe huis heeft. Zo wil hij graag een darkroom hebben. Maar niet de darkroom die je denkt!

Een darkroom? 

Over hun toekomstplannen willen de Meilandjes niet veel kwijt, omdat er dan waarschijnlijk minder mensen naar het vierde seizoen van Chateau Meiland gaan kijken. Wel kan de kasteelheer wat vertellen over zijn plannen voor hun nieuwe huis in Hengelo. "Mijn muren zijn bijvoorbeeld allemaal wit. Dat moet ik niet. Ik wil bijvoorbeeld allemaal donkere muren, dat het helemaal een darkroom wordt. Nou ja, bij wijze van spreken, want ik heb heel veel ramen en er komt licht genoeg naar binnen", legt hij uit. Die andere darkroom zou ook wel veel kijkers opleveren...Maar misschien niet de kijkers waar Martien op hoopt. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Meilandjes hebben HEEL GROOT NIEUWS! 🎉🎉

A post shared by SBS6 (@sbs6nl) on

 

De chaotische Meilandjes

Eerder deze week kwam naar buiten dat Chateau Meiland 31 augustus weer van start gaat. En de afleveringen worden verdubbeld! Elke maandag en donderdag kunnen we gaan genieten van de chaotische Meilandjes in alle verhuisheisa. Het Chateau moet voor de verkoop nog flink worden opgeknapt. En aangezien er geen arbeiders kunnen komen om ze te helpen, zullen de Meilandjes zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Als dat maar goed gaat...

Article continues after the ad

Ook zien we Nadège terug! De Franse huishoudster haalde in de media uit naar de familie, maar volgens Erika gaan we in de nieuwe afleveringen juist zien hoe de Meilandjes haar proberen te helpen een nieuw huis te vinden. 

Seizoen 4 van Chateau Meiland is vanaf 31 augustus elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Of via Kijk.nl