Martien Meiland in Kerst op Chateau Meiland op SBS6

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland komt Martien voor een zware beproeving te staan. Dat blijkt uit een fragment van de aflevering dat SBS6 op social media plaatste. Zal het onze kasteelheer lukken om lang genoeg het kleed hoog te houden?

Grote schoonmaak

“Veel te zwaar. Stop!” roept Martien tegen Maxime. Een groot tapijt uit het chateau is toe aan een schoonmaakbeurt en dan komen first-world problem om de hoek kijken. Want hoe krankzinnig zwaar is dat kreng wel niet?!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lekker kleedje schoonmaken! Martien heeft het erg naar zijn zin... 😂😂

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Zware tijd voor Martien Meiland

Hopelijk heeft Martien het in de rest van de nieuwe aflevering beter. De Chateau Meiland-ster onthulde laatst nog dat hij een extreem zware periode in het verleden heeft gekend. Tegenwoordig gaat het stukken beter: de Meilandjes kibbelen wat af in de nieuwe afleveringen maar ze doen ondertussen goede zaken. Martien gaat bijvoorbeeld nog een SBS6-programma presenteren. Hopelijk steelt hij weer net zo de show als bij Ranking the Stars.

Article continues after the ad

Wist je dat veel Martien Meiland-uitspraken perfect zijn voor een tegeltje? Bekijk zijn 13 beste tegeltjeswijsheden hier!

Chateau Meiland is iedere maandag- en donderdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6.