Martien Meiland van Chateau Meiland heeft zijn eigen webshop geopend. Hij gaat er spulletjes verkopen waarmee je je huis kunt opleuken. De 'stijl' van Chateau Meiland kun je op die manier, aldus Martien, naar je eigen huis brengen. 

Kijken, kijken, kopen

Met de webshop is het kijkcijferkanon Meiland weer een stukje verder met het uitbreiden van zijn imperium. Zo was hun oorspronkelijke chateau zo succesvol dat ze alweer een nieuwe opknapper op de kop hebben getikt. En aangezien het oude optrekje alweer volgeboekt zit tot en met 2020 zullen ze aan logees geen gebrek hebben. Martien kondigde zijn webshop aan via zijn insta.

 

Article continues after the ad

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De site voor al je woon deco design by Martien www.mar10collection.nl

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Kat op je kussen

In de webshop is van alles te koop, zoals een leren metalic-look tissue box voor 35 euro. Maar ook zaken als meubels en kussens (waaronder eentje met een kat met een gouden koptelefoon). Het geheel heeft de slogan 'haal de positiviteit in huis', en daar moet onder andere een stenen zeepaard bij helpen. Wie niet alleen z'n huis, maar ook z'n hele hotel wil volgooien Meiland-stijl, kan even een kijkje nemen op de site van groothandel Duif International, waar de spullen veelal vandaan komen.