Martien Meiland

Meiland-dochters Maxime, Montana en haar vriendje Dirk kwamen gisteren met de ultieme verrassing voor Martien en Erica. Ze regelde heel sneaky een dikke fles champagne tijdens een speciale lunch, tot verbazing van vooral Martien: die zat met zijn hand voor zijn mond en was helemaal vergeten wat er nu eigenlijk zo speciaal was aan deze dag...

Article continues after the ad

Martien en Erica zijn al meerdere keren getrouwd. Maar, zo legt Maxime uit: "Ze zijn natuurlijk drie keer getrouwd, maar we houden dan toch altijd die eerste trouwdag aan." In de Chateau Meiland-aflevering van gisteren zagen we hoe de al geplande 'afscheidslunch' voor Montana en Dirk - die gingen weer naar Nederland - veranderde in een anniversary-party! En nu ging de fam eens niet wijnen, wijnen, wijnen, maar... 'champagne'en, champ..'- nee, laat maar; wijnen klinkt toch beter.

Verbazing alom

Maxime weet eigenlijk niet hoe lang haar ouders nu eigenlijk al getrouwd zijn. "Ze zijn denk ik 30, 35 jaar getrouwd. 40? Misschien 50." Maakt ook allemaal niet uit: er was alcohol! Wanneer de zussen hun ouders verrassen, slaat Martien verbaast de hand naar zijn mond. "Oh, dat was ik vergeten", geeft de kasteelheer toe. En dan komt de mega-fles champagne tevoorschijn! "Nou.... wat leeeeeeuk!" Oh ja, zoals altijd komt Erica met het verlossende antwoord. Ze zijn nu 35 jaar getrouwd. "Het is wat", blikt ze terug. "Het is wel heel mooi."

Uiteraard waren de reacties op Twitter ook weer om door een ringetje te halen. Een overzichtje:


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.