Martien Meiland van Chateau Meiland

De familie Meiland mag voortaan een extra stoel aanschuiven bij het kerstdiner. Maxime is namelijk zwanger! Hoe denkt opa Martien over deze gezinsuitbreiding?

Aran Bade van RTL Boulevard sprak gisteren met de Meilandjes en liet weten dat de familie ontzettend gelukkig is. “Wat goéééd gaat het door die boerderij de hele dag.” Nieuwe opa Martien is enorm blij: “Ik kan nu lekker aan de wijn want zij kan niet meer wijnen.” Terwijl Maxime eet voor twee kan Martien dus wijnen voor twee.

‘Dolgelukkig’

Ook de kersverse moeder reageerde op haar zwangerschap. “We zijn dol- en dolgelukkig. Dit wilden we zo graag. We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.” De kinderwens van Maxime was zo groot dat ze in Chateau Meiland zelfs op zoek ging naar een zaaddonor. Uiteindelijk heeft ze toch de liefde gevonden bij cameraman Leroy.

Article continues after the ad

‘Dit gunnen we haar’

Oma Erica is ook dolenthousiast. “Ik vind het geweldig voor Claire. Eindelijk een broertje en zusje. Dit gunnen we haar zo!” De kleine Claire was laatst nog vol in het nieuws door ingrijpen van het ministerie bij Chateau Meiland. Maximes eerste dochter mocht niet zoveel te zien zijn in hun realityprogramma. 

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: