Erica en Martien Meiland

Martien Meiland vertelt openhartig over zijn liefdesleven. Er is op dit moment niemand aan wie de Chateau Meiland-kasteelheer zijn hart verloren heeft… Dat is natuurlijk ook lastig in deze coronatijd. Zou een programma als Married at First Sight uitkomst kunnen bieden?

Maxime en Erica mogen partner keuren

Martien Meiland vertelt in de nieuwste aflevering van Open Kaart openhartig over zijn liefdesleven. Of nou ja… Zijn niet-bestaande liefdesleven! Martien is op dit moment niet aan het daten en zou eigenlijk ook niet weten hoe hij dat nu zou moeten doen. Een stukje samen in het bos wandelen is niet aan hem besteed en datingsites vindt hij maar een hoop “gedoe”. “Dat vind ik zo oppervlakkig, daar heb ik helemaal geen zin in.” Desalniettemin zou Martien het wel leuk vinden om iemand te ontmoeten! Die persoon moet dan echter wel door de keuring: Erica en de zwangere Maxime moeten hem óók leuk vinden.

Martien over MAFS-Rein en Danny

“Ik zat met verbazing te kijken naar alle koppels in Married at First Sight. Dan zien ze elkaar bij het altaar en zijn ze helemaal euforisch. En na de huwelijksreis slaan ze elkaar nog net niet de harses in. Het is toch vreselijk?“ Martien noemt als voorbeeld de kibbelende Rein en Danny: “Ik dacht gelijk: ‘dat gaat ‘m niet worden, hoor’.” De Chateau Meiland-kasteelheer stelt daarna dat een soort VIPS-editie van MAFS niets voor hem is… Maar krabbelt dan toch terug: “Dat soort dingen zou ik ook eerst altijd bespreken. Ik wil de mening horen van Erica, Maxime en Montana. En als zij zeggen: ‘Enig, moet je doen’, dan ben ik zo om. Dan ga ik morgen op sites kijken welke trouwpakken er te koop zijn.”

Article continues after the ad

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: