Martien Meiland

De eindejaarsdip slaat toe in huize Meiland: Martien en Erica zitten er een beetje doorheen na een druk jaar. Ook vertelt Martien en passant nog even dat Chateau Meiland zomaar zou kunnen stoppen volgend jaar. Wat een gezeik!

Article continues after the ad

"Er zal toch een dag komen, en misschien is dat volgend jaar al, dat we zeggen: 'nou, weet je, ja, het is klaar, Chateau Meiland was een enig ding in ons leven en ja, we gaan dóór'", verklapte Martien gisteren aan RTL Boulevard. Daar moeten we even van bijkomen! Is het te vroeg om onze tranen weg te drinken met een wijntje? Nee?

John de Mol is niet gek

Alle hoop is nog niet verloren. "Zolang we genoeg verschillende dingen doen, blijven wij het leuk vinden", stelt Erica ons gerust. "En als de mensen ons leuk blijven vinden, gaan we gewoon door." Volgens Martien weet John de Mol ook wel hoe de vork in de steel zit. "We hadden de laatste uitzending 1,5 miljoen kijkers dus ja, meneer De Mol zou wel gek zijn als 'ie zegt: 'nou, we gaan stoppen!'" Dochter Maxime liet zich eerder ook al uit over het mogelijke einde van Nederlands populairste realityserie.

 

Martien is moe

Martien en zijn 'Eer' komen nog bij van een retedruk jaar. Ze lieten eerder al weten dat het nu een beetje too much is allemaal. Gelukkig kunnen ze binnenkort onbezorgd wijnen. "Het is bijna over, het jaar, en ik moet gewoon niet zeuren en niet klagen...", legt Martien uit, "maar als je zo recht op de man vraagt 'ben je moe?', denk ik: ja, ik ben moe!" Vanaf volgende week staan er vrijwel geen dingen meer in de Meiland-agenda en ook in januari zijn Martien en Erica grotendeels vrij.

De kerstspecials van Chateau Meiland zijn op 22, 23 en 24 december te zien op SBS6. Op kerstavond zie je zelfs een dubbele aflevering!