Martien Meiland uit Chateau Meiland en Wie van de 3

Martien Meiland bereidt zich graag goed voor als panellid van Wie van de 3. Maar dat wordt de excentrieke realityster niet altijd in dank afgenomen.

Wie van de 3

Vanavond is het tijd voor een gloednieuwe aflevering van Chateau Meiland. Afgaande op het eerste fragment dat SBS vanmiddag deelde op Instagram, krijgen we daarin een blik achter de schermen van Wie van de 3. En daaruit blijkt dat Martien Meiland en Britt Dekker regelmatig overhoop liggen met de redactie van deze spelshow.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)


‘Als een kleuter’

We krijgen altijd op onze flikker omdat we ons te goed voorbereiden. We mogen dus niet meer googelen”, onthult Britt Dekker in de video. En de makers van Wie van de 3 zien er streng op toe dat het gloednieuwe tv-duo zich aan de spelregels houdt. “Martien is net als een kleuter apart geroepen en toen moest hij al zijn vragen laten controleren”, verklapt Britt.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.


Kijkcijferkanon

Maar Martien Meiland was hier niet bepaald van gediend. “Ik zei tegen die man: ‘Wat lult u nou, ik word hier toch goed voor betaald? Dan wil je toch goed beslagen ten ijs komen?’” Naar eigen zeggen heeft de nieuwe buurman van Eva Jinek dan ook ‘lak aan’ de waarschuwingen. En geef hem eens ongelijk, de kans dat John de Mol zijn grootste kijkcijferkanon op straat zet achten wij niet heel groot.  

Je ziet Chateau Meiland vanavond om 20.30 uur op SBS6.