Martien Meiland

Dat Martien Meiland op mannen valt mag geen geheim zijn… Maar wélke BN’er is nou echt het type van Martien? In Linda’s Wintermaand geeft de ‘maître du château’ het antwoord!

Linda’s Wintermaand ontvangt vanavond Fidan Ekiz en Chateau Meiland-ster Martien Meiland. In de preview op Instagram vertelt Martien - met enige tegenzin - welke BN’er echt hélemaal zijn type is.

“Heb jij een ideale man?”, vraagt Linda de Mol, waarna Meiland een beetje begint te blozen. “Ja, dat heb ik al een paar keer in de media geroepen. Weet je het echt niet? Nou, ik ga het ook niet zeggen; ik vind dat zulke armoede.”

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

 

Mijn hart brandt!

Zoals het een non-journalist betaamt lacht Linda de Mol de vraag weg: “Nou, vertel het me straks maar!” Nee Linda!  Gelukkig herpakt ze zichzelf, en vraagt ze na een paar seconden tóch of ze Martiens ideale man kent. Dan komt Meiland er niet meer onderuit. “Ja, maar hij is al jarenlang gelukkig met een man, dus… Maar dat vind ik een leuke man om te zien.”

Na enig aandringen gaat Meiland overstag: “Nou, okee Viktor Brand!” Linda snapt dit uitstekend: “Dat vind ik óók een leuke man, dat begrijp ik wel!” Martien maakt nog even duidelijk dat hij enorm kieskeurig is: “Dat is volgens mij ook de enige in heel Nederland!”

Viktor Brand kennen we natuurlijk als de onvermoeibare handlanger van Mr. Frank Visser, Shownieuws en vele andere SBS-programma’s.

 

Deze onthulling (en waarschijnlijk nog véél meer!) zie je vanavond in Linda’s Wintermaand. Je ziet de personalityshow vanaf 20:00 uur op SBS6. Er móét gekozen worden, want een half uurtje later zie je op NPO1 het muzikale kerstverhaal in Scrooge Live!

Na Linda’s Wintermaand hoeven we niet zo lang meer te wachten op nieuwe avonturen van de familie Meiland. Voor een kerstspecial vieren ze vakantie in Zweden! Op 22, 23 en 24 december zie je hun belevenissen op SBS6.