Martien Meiland

Erica Meiland sloeg een tijdje terug een nieuwe liefde aan de haak, maar nu blijkt dat Martien Meiland eigenlijk ook aan de man is. En "de enige man in mijn leven", zoals hij zijn grote steun en toeverlaat noemt, gaat voorlopig niet weg. Spoiler alert: we hebben het hier niet over een mens!

Article continues after the ad

In een preview die SBS6 deelde zien we dat Maxime, Erica en Martien een grote opruim-sessie beramen, een beetje in de stijl van Marie Kondō. Misschien wel om alvast te bepalen wat er wel en ook vooral niet mee moet naar hun nieuwe villa in Noordwijk - waar dagjesmensen nu al massaal op afkomen. Martien schrapt zo zijn halve inboedel, geen gezeik, maar er is één iemand die ab-so-luut niet weg mag! 

'De enige man in mijn leven'

De fazanten? Weg! Een antieke klok? Weg! "Nee", breekt Maxime in. "Die moet je houden." Maar nee: Martien dondert 'm de deur uit! Hetzelfde geldt voor een stel windlichten en een heuse appellamp. Allemaal weg. "En die Maria en Jesus?", vraagt Erica. Nee hoor. "Ben ik ook klaar mee." De enige die absoluut wel moet blijven, is 'Kees'.

'I love Kees'

Martien is nog lang niet klaar om afscheid te nemen van dit bijzondere beeld met daarbovenop een lamp. Hij kocht het item in Frankrijk. "I love Kees. Die heeft mij zoveel gebracht", aldus en haast verliefde Martien. "Kees is enig geweest voor mij. De hele reis helemaal overleefd met die tooi, met die kapjes erop..." Weggooien? No way! "Kees is eigenlijk de enige man in mijn leven en die gaat nooit weg." Wat goeeed!

Chateau Meiland

Martien heeft het weer op z'n heupen, bijna ALLES moet weg... 😱😂

Geplaatst door SBS 6 op Donderdag 22 april 2021


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.