Martien en Erica Meiland

Hoewel dochter Maxime een baby'tje verwacht, regent het verder slecht nieuws voor de Meilandjes. Zo overleed de bijtgrage bulldog Bommel, kregen ze een bizar Talpa-gerucht op hun dak én liep een akkefietje tussen Martien en Erica gierend uit de hand. Nou, de Chateau Meiland-aflevering van vanavond is ook niet gezellig.

Article continues after the ad

Zo zien we in de preview van SBS6. Hierin checken Erica en Martien eens niet nieuwe huizen, maar een nieuwe waggie. Martien moet een auto en Erica adviseert er eentje die rekening houdt met de ouderdom van 'Mart'. "Jij wordt toch een beetje krakkemikkig." Martiens gezicht switcht al snel naar standje onweer: dát had Erica niet moeten zeggen...

Martien voelt zich juist een jonge god

"Nou, doe niet zo raar!", reageert hij, maar daar trekt Erica zich niet zo veel van aan: "als ik zie hoe jij uitstapt... jij wordt echt een beetje oud". Hij snapt er niets van. "Zij zegt dat ik krakkemikkig word want jij komt zo moeilijk uit die auto. Dan denk ik: ja, hoezo? Ik voel me juist helemaal top. Ik zit de hele maand al aan die nul procent alcohol. Ik voel me ook veel beter. Ja, en eh... dus ik weet niet waar ze dat vandaan haalt joh."

Martien vs. Erica

Erica legt uit waarom ze denkt zoals ze denkt. "Hij is natuurlijk zo A-sportief. Hij zit de hele dag. Dat is zo slecht. Die krijg je echt nooit aan het sporten." Wat een gezeik, zal Martien denken. Hij is er klaar mee. Hem niet bellen! "Over twee jaar is ze zelf een oud wijf. Dus ik bedoel: waar heeft ze het over?"

 

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: