Martien Meiland

Het zou zomaar kunnen dat Martien Meiland in 2022 aan de man raakt… Een vervolgdate met een andere BN’er lijkt volgens Shownieuws namelijk in de sterren te staan!

Martien Meiland <3 Danny

We vertelden jullie eerder al over de date van Martien Meiland en Married at First Sight-deelnemer Danny. Martien gaf aan een vervolgdate best te zien zitten… En daarin is hij niet alleen! Danny vertelt Shownieuws dat ook hij best nog een keertje wil afspreken. Hij ziet dat echter nog niet zo snel gebeuren: "Ik weet dat [Martien] nu weer opnames heeft voor Chateau Meiland. Misschien in het nieuwe jaar."

'Open sollicitatie'

De oud-MAFS-ster vindt het fijn dat Martien zo openhartig is over de date: “Ik vind het wel knap dat hij dat heeft durven zeggen. Een compliment naar hem.” Een toekomst voor het stel is dus niet uitgesloten! Zo denkt ook presentatrice Dyantha Brooks: “Martien Meiland is niet lang vrijgezel meer.” Ook Anouk Smulders is hoopvol: zij hoort in de woorden van Danny een “open sollicitatie”.

Article continues after the ad

Maar goed, eerst dus die opnames voor een nieuw seizoen van Chateau Meiland. We weten al dat de nieuwe afleveringen heel anders zullen zijn

Shownieuws is elke dag rond de klok van 23:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.