Martien Meiland

Wat een toestand! De Meilandjes hebben de heisa van hun Franse kasteel gewoon meegenomen naar Hengelo! In een preview voor de nieuwste aflevering van Chateau Meiland kan Martien Erica en Maxime even niet luchten of zien.

Article continues after the ad

De boosdoener? Een stel planken. Martien, die laatst nog uithaalde naar ex-huishoudster Nadège, zat er helemaal op te wachten. Zo kon hij eindelijk een kast in hun nieuwe Hengelose woonboerderij gaan inrichten. Maxime en Erica, die een boodschap gingen doen, waren Martiens planken echter vergeten...

'Zo moe van'

De ex-kasteelheer zorgde vorige week ook al voor zo'n heerlijk hilarisch misverstand-moment en deze week is het weer lachen, gieren, brullen geblazen voor de Meiland-fans. Martien is pislink! "Waar zijn mijn planken?", vraagt hij boos, maar hij weet het antwoord natuurlijk al. "Nou, wéér geen inrichten van mijn keuken, daar ging je voor! Nou.... ik word hier zo moe van."

'Niet te geloven'

Ho! Martiens klaagzang was nog niet klaar. Hij kan het haast niet geloven. "Jeetjemina, vier planken! Het is niet te geloven. Met wat voor stelletje zit ik hier opgesloten?" Nou, gezellig!


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.