Martien Meiland in Ranking the Stars

Niet iedereen trekt het 'wijnen, wijnen, wijnen!' van reality-kanon Martien Meiland. Radio Veronica-sidekick Niels van Baarlen is helemaal klaar met Martien, volgens hem een "vreselijke vent".

Article continues after the ad

Wat een gezeik, horen we Martien al zeggen. 'Lekker laten gaan!' Maar het zijn dit soort uitspraken die Niels van Baarlens neus uitkomen. De sidekick, van Wilfred Genee's Veronica Inside, liet zich eerder deze week helemaal gaan. "O, daar ben ik zo klaar mee", zei hij tijdens de show.

Nep

Niels zat vrijdag Jinek te kijken en zag daar de hele Meiland-fam voorbijkomen. "En toen ging bij mij acuut de knop om. Dat ik dacht: wat ben je eigenlijk een vreselijke vent." De sidekick ergert zich aan het gedrag van Martien. Is dit wel hoe hij echt is? "Ik vind hem in de reallifesoap wel authentiek, maar toen zag ik hem bij Jinek aan tafel en toen dacht ik: dit ben jij niet."


'Nichterig'

Ook Veronica Inside-presentator Wilfred Genee trekt Martien niet zo heel goed. Hij doet ook nog even een duit in het anti-Martien-zakje. "Hij doet net iets nichteriger en net iets meer overdreven en dan moet je wel oppassen waar de grens ligt. Het kan zijn dat je dan over die grens heen gaat." Ook heeft 'ie via via nog een sappig Meiland-gerucht toegespeeld gekregen. "Ik begreep ook dat ze heel graag naar hun eigen aflevering kijken. Dat heb ik gehoord. En niet één keer, maar echt drie of vier keer. Ha ha ha. Die kijken een stuk of vier of vijf keer dezelfde uitzending terug en dan zeggen ze: dat was goed."

Wat vindt Martien?

Martien heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van zijn Talpa-collega's en waarom zou 'ie ook. De kasteelheer heeft al vaker aangegeven dat hij helemaal geen rol speelt. En als hij zou moeten reageren op iedereen die hem 'te nichterig' noemt, is 'ie volgend jaar nog niet klaar! 

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. De afleveringen staan natuurlijk ook op KIJK.nl.