Martien Meiland

Hoewel er elke week een hoop te lachen valt – zeker na een paar wijntjes – zien we vanavond wat tranen bij Martien in de nieuwe Chateau Meiland-aflevering.

Nu de Meilandjes weer terug zijn in Nederland is het tijd voor een feestje. Martien vertelt voor het feest al geëmotioneerd dat hij sommige gasten al jaren niet heeft gezien: “Ik vind het zo gezellig om iedereen weer te zien. Nou ik heb sommige vrienden vijftien jaar niet gezien. Ik vind het zo mooi.”

Hondenpoep

De tranen van ontroering slaan al snel om in hilarische televisie wanneer Martien een selfie wil nemen met een fan, maar dan regelrecht in de hondenpoep stapt. “Schraap even af, zo mag je niet bij Jans & Jansen naar binnen”, zegt Erica tegen Marien. “Wat moet ik nou!?”, roept de kasteelheer in paniek.

Article continues after the ad

‘Anders ga ik janken’

Eenmaal aangekomen bij het feest kan Martien opnieuw zijn tranen niet bedwingen: “Ik vind het enig dat jullie er zijn. Nu moet ik stoppen, anders ga ik janken.”

Vanavond zien we hoe gezellig het feest met oude vrienden en nieuwe buren gaat zijn en volgende week is de laatste aflevering op tv.

De laatste aflevering van Chateau Meiland zie je volgende week donderdag om 20:30 uur op SBS6.