Martien uit Chateau Meiland bij gala Televizier Ring 2020

Martien Meiland; you love him or you hate him! Ondanks dat de Chateau Meiland-kasteelheer hét kijkcijferkanon van SBS is, is hij ook genomineerd om verkozen te worden tot de meest irritante BN'er van afgelopen jaar...

Martien Meiland genomineerd voor Loden Leeuw

De nominaties voor Loden Leeuw 2020 zijn bekend! De Loden Leeuw is een prijs voor de meest irritante reclame én de meest irritante BN'er in een reclamespotje. En je raadt het al: Martien Meiland is genomineerd in die laatste categorie. Hij speelde namelijk mee in een reclame voor de Vriendenloterij Bingo, die we speciaal voor jullie nog één keertje van stal halen:

Andere irritante BN'ers in een reclamespotje

Toch bijzonder: de man die de Televizier-Ster Talent in de wacht wist te slepen, is in hetzelfde jaar ook genomineerd voor deze toch iets minder flatteuze prijs… Maar goed, de immer emotionele Chateau Meiland-kasteelheer is natuurlijk niet de enige die kans maakt op een Loden Leeuw! Naast Martien zijn ook Paul Haenen (Pricewise), Andy van der Meijde (TOTO), Mark Rietman (ABN AMRO), en Thomas Acda en Sergio IJssel (Lidl) in de race om gekroond te worden tot de meest irritante BN'er in een reclamespotje. Wil je stemmen? Dat kan op de website van Radar!

Article continues after the ad

Radar wordt elke maandagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1. Wie dit jaar de Loden Leeuw mee naar huis mag nemen, is te zien in de uitzending van 30 november.