Vannacht mocht de klok een uurtje terug! Wie daar in ieder geval niet zo blij mee was, is Martien Meiland. De Chateau Meiland-kasteelheer is helemaal van de leg door die vervelende wintertijd 

Article continues after the ad

Dat is te zien in een filmpje van SBS6. En we snappen het ook wel: Martien is tegenwoordig zó druk. Hij presenteert zijn eigen programma Cash or Trash (dit vonden kijkers van zijn presentatieskills), moet ook nog het chateau draaiende houden, krijgt vervelende vragen over huisvriendin Caroline én dan komt die irritante klok er nog even tussendoor. 


Martien in de war

"Wintertijd... weet je wel, met die klok?", begint Martien zijn filmpje. "Daar ben ik altijd mee in de war", geeft hij toe. "Was het nou voor- of achteruit? Ja, weet je, ik kijk dan altijd maar op de Google." Ja, inderdaad Martien: 'de Google' biedt altijd uitkomst. 


Wintertijd

Maar wat vindt Martien nu eigenlijk van dat hele klok verzetten? "Ja, nee, wintertijd. Dat vind ik eigenlijk ook zo'n poppenkast. Dan denk ik: wintertijd, hoezo? Wie heeft dat ooit ingesteld? Ja, weet je, laat maar gaan ook. Ik kijk wel op de Google."
 

Wintertijd!

Nouja, na dit warrige verhaal even voor de duidelijkheid: de klok gaat vannacht ACHTERUIT! 😂😂

Geplaatst door SBS 6 op Zaterdag 26 oktober 2019


Chateau Meiland is aanstaande maandag voorlopig voor het laatst te zien, om 20:30 op SBS6. Cash or Trash komt elke woensdag om 21:30 op SBS6.