Martien Meiland in Chateau Meiland

Wat een gezeik! Het loopt helemaal de spuigaten uit in de kaartenbak van de familie Meiland! Martien verdrinkt in de fanmail die hij het liefst allemaal zou beantwoorden, maar dit... Dit "loopt uit de hand".

Article continues after the ad

Dat schrijft de reality-ster bij een filmpje op zijn Insta. Hierin heeft 'ie zelfs een bril op dus dan weet je dat het serieus business is.

Honderden kaarten

De oud-kasteelheer besloot op deze druilerige dag lekker binnen te blijven om fanmail te beantwoorden. Het bleek als snel onbegonnen werk. "Erica en ik zijn nog volop kaarten aan het schrijven. Maar kijk die bak met kaarten! Honderden kaarten.

Martien moet fans teleurstellen

Alle Meiland-obsessed mensen die de moeite namen zijn adres op te zoeken en iets op papier te zetten, worden waarschijnlijk teleurgesteld. Martien en Erica kunnen dit onmogelijk bijbenen. "Je begrijpt we kunnen niet iedereen een kaart terugsturen, dat is zoveel werk dan zitten we hier nog jaren te schrijven", legt Martien uit, om het ook direct weer te nuanceren. "Nou ja jaren, oke... " Maar goed, druk druk: "Dus ja helaas, je mag van geluk spreken als je nog een kaart krijgt."


Meilandjes krijgen het nog drukker

Deze kaarten-lawine is nog niets vergeleken bij de drukte die binnenkort op de Meilandjes afkomt, kunnen we ons zo voorstellen. Ze gaan namelijk verhuizen naar een nieuwe luxe villa in Noordwijk, die ze naar verluidt 'cash' aftikten. Maar goed: ieder nadeel heb z'n voordeel. Wij kunnen straks weer languit op de bank liggen - met een wijntje erbij - om te zien hoe Martien en Erica de verhuisdozen pakken - gouden tv, zo bleek al een aantal keer eerder!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: