Erica en Martien Meiland

Wij kunnen de hele dag wel tv kijken, maar we snappen ook wel dat niet iedereen vierkante ogen ambieert… Gelukkig komt Chateau Meiland-ster Martien Meiland met dé perfecte corona-hobby! Hij spoort iedereen aan om tijdens de lockdown lekker los te gaan met… karaoke!

Dit doet Martien Meiland in de lockdown

Voormalig Chateau Meiland-kasteelheer Martien Meiland heeft een geweldig idee om deze lockdown wat gezelliger te maken. Hij raadt zijn Instagram-volgers aan om karaoke als hobby op te pakken! Misschien kan dat ook meteen het gemis van carnaval een klein beetje goedmaken… Tijdens karaoke is het helemaal ook heel gebruikelijk om jezelf lekker hysterisch uit te dossen!

"Een karaoke-feest thuis kan altijd"

Op de foto hierboven zie je ondernemerskoppel Erica en Martien, samen met hun vrienden in een roze pakje dat dochter/modeontwerpster Maxime aanbiedt in haar webshop. “Wellicht heb je niks te doen in coronatijd maar karaoke-feest thuis kan altijd! #coronafree”, schrijft de Chateau Meiland-kasteelheer bij zijn post.

Article continues after the ad

 

 

Probeer ook deze lockdown-hobby

Hoe lief Martien het ook bedoelt, wij raden je natuurlijk liever aan om lekker solo te gaan zingen, zónder je vrienden! De zorgverleners en de trommelvliezen van je vrienden zijn je dankbaar. Ook hebben we nog een tweede lockdown-hobby voor je: onze podcast luisteren! In Bankplakkers bespreken we alles wat er op streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.