Martien Meiland, Chateau Meiland

Martien en Maxime plaatsten gisteravond een leuk filmpje op Instagram waar ze vragen van de fans beantwoorden. Bij de vraag: "Wat vinden jullie van elkaars look?", hield Martien geen blad voor de mond en vertelde hij goudeerlijk wat hij nu echt van Erica's look vond.

'Heeft die een look?'

Over zijn dochters' stijl is Martien nog redelijk positief (mag ook al aangezien ze haar eigen kledinglijn heeft), maar als ze bij Erica komen, valt het toch even stil. "Heeft die een look? Die heeft geen look", lacht Martien. Volgens Maxime is het voor haar moeder alleen belangrijk dat iets lekker zit. Martien heeft daar nog een leuke anekdote bij. 

"Laatst moest ze ergens heen. Vraagt ze tegen mij: 'Moet ik m'n haar niet föhnen?'. Dan vroeg ik joh heb je er zin in?" Aangezien dat niet het geval was vond Martien het ook niet nodig. Dat scheelt hem ook weer tijd. "Zij is heel makkelijk". 

Article continues after the ad

Chateau Meiland

Ook Chateau Meiland komt in het filmpje voorbij. De twee denken dat het vierde seizoen eind augustus of begin september op tv verschijnt. Maar met zekerheid kunnen ze dat niet zeggen. De verbouwingen zijn nog in volle gang om het Chateau koop-klaar te maken. Het is nu dus tijd voor een nieuw avontuur. De Meilandjes hebben in Hengelo een terrein gekocht van 1.2 hectare waar 3 woningen op staan. Ze hebben dus allemaal hun eigen huis, maar kunnen toch nog samen wijnen, wijnen, wijnen! Over de hele Nadège-ruzie wordt niet gesproken.