Martien Meiland en zijn gezin drukken even flink het gaspedaal in. Ze stappen uit hun drukke Chateau-leven in Frankrijk en genieten van een welverdiende vakantie. 

Article continues after the ad

Erica, Maxime, haar dochtertje Claire én Martien verblijven momenteel op het Spaanse eiland Tenerife. Op insta-filmpjes van Maxime zien we onder meer hoe de getransformeerde Martien even lekker bijkomt van bijna een jaar lang non-stop klussen en werken in Chateau Meiland.  
 


Chateau Meiland op vakantie

De Chateau Meiland-gang laat dus even lekker de boel de boel. Hoewel ze op het moment géén gasten hoeven te bedienen, zitten de Meilandjes de komende tijd al wel helemaal volgeboekt. Zo'n vakantie is natuurlijk broodnodig om de spreekwoordelijke batterij op te laden. Wat ze zoal doen? Genieten van overheerlijke diners, zwembaden én een heuse jeepsafari. Jaloers!

 

Kerst

Gelukkig komen De Meilandjes rond de Kerst-periode weer voor een aantal afleveringen terug op de buis bij SBS6! Kerst op Chateau Meiland is te zien op 16, 17, 23 december en een dubbele uitzending op dinsdag 24 december om 20:30 uur op SBS6. Wat goééééd!