Martien Meiland, Televizier-Ring

Martien Meiland mag zijn feestelijke pak weer uit de kast halen, want hij maakt opnieuw kans op een prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala! Dit keer is hij genomineerd in de categorie Televizier Talent Award.

Article continues after the ad

Martien Meiland neemt het als presentator van Cash or Trash op tegen 'jonkies' Holly Mae Brood en Bram Krikke. "Wat erg!", schreeuwt de realityster uit. "Ik sta bijna met één been in mijn graf en dan sta ik toch nog als Talent bij de eerste drie." Hij kan het zelf nog maar nauwelijks geloven, zo zien we in de onderstaande beelden.

 

Battle tussen RTL-presentatrices

Martien Meiland, Holly Mae Brood en Bram Krikke zijn niet de enige gelukkige die door de reporters van RTL Boulevard zijn verrast. Gisteren kregen Chantal Janzen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen al de schrik van hun leven door het confettikanon. Deze succesvolle RTL-dames strijden nog voor een Zilveren Televizier-Ster voor Beste Presentatrice.

Mannelijke presentatoren

Vandaag mocht RTL Boulevard naast de Televizier-Talent Award ook de drie mannelijke presentatoren verrassen met hun nominatie. Dit jaar nemen Beau van Erven Dorens, André van Duin en Tim Hofman het tegen elkaar op. Beau won 'm zowel in 2018 als 2019, dus het is te hopen dat de andere twee mannen zichzelf flink hebben gepromoot. Stemmen kan inmiddels niet meer.

Wie tijdens het Televizier-Ring Gala echt in de prijzen valt, is op 8 oktober te zien op NPO1.