Martien en Erica Meiland

Chateau Meiland-sterren Martien en Erica gaan niet altijd even lekker, maar at the end of the day is het powerkoppel niet kapot te krijgen. De ex-kasteelheer noemt de geboorte van hun twee dochters zijn mooiste herinnering, maar... hij en de verloskundige zaten bij de geboorte van Maxime niet bepaald op een lijn.

Article continues after the ad

Martien deed een hilarisch gênante onthulling bij de interviewshow Open Kaart van YouTuber Robbert Rodenburg. Hij vond de geboorte van zijn dochters de mooiste herinnering uit zijn leven en vooral de geboorte van Maxime zal ook Erica niet snel vergeten. Martien bedoelde het vast heel goed, maar hij maakte een behoorlijke blunder.

'Ze is totaal uitgescheurd'

"We waren thuis en de verloskundige zei: ‘Pers maar, pers maar'", herinnert hij zich. "Toen het weer een meisje was zei ik: ‘Oh, wat goed!’ Ik keek tussen Erica’s benen en zei: ‘Ziet er goed uit hoor, Eer!'" De verloskundige wist even niet wat ze hoorde. "En toen zei de verloskundige: ‘Ik weet niet waar je naar kijkt, maar ze is totaal uitgescheurd." Tja, verdedigt Martien zich: "Daar heb ik toch geen verstand van".

'Zo vreselijk'

Hij ligt zelf ook helemaal in een deuk. "Nou, zo vreselijk! Zo erg!" Inmiddels is 'ie wat ouder en misschien zelfs wel wijzer. Hij is in ieder geval een kleinkind verder en opa Martien was natuurlijk helemaal blij toen Maxime bekendmaakte dat ze een kindje krijgt met haar vriend Leroy. Ook Erica liet van zich horen. "Ik vind het geweldig voor Claire. Eindelijk een broertje en zusje. Dit gunnen we haar zo!"


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: