Martien Meiland, Chateau Meiland

Chateau Meiland is een ongeëvenaard succes en als het aan ons ligt zou dat zo nog een jaar of tien door kunnen gaan. Martien Meiland denkt daar blijkbaar anders over, want hij doet nu een bijzondere uitspraak! 

Article continues after the ad

De 59-jarige Martien Meiland had vast een slechte dag achter de rug, want in de nieuwe video van SBS is zijn positiviteit ver te zoeken. Als hij de stelling krijgt: 'Ik ben over tien jaar nog te zien op tv' hoeft hij eigenlijk niet zo lang na te denken. "Nee, dan ben ik er niet meer. Ik denk dat ik over tien jaar er niet meer ben, weet je wel? Ja, dood."

God geeft en neemt

De fans van Chateau Meiland hoeven als het aan hem ligt ook niet raar op te kijken als dat gebeurt. "Ken je dat? Ja, we gaan toch allemaal een keer. God geeft, God neemt." Brr, we krijgen hier bijna de rillingen van vooral met dit bericht nog in ons achterhoofd. Het is voor zijn familieleden, vrienden en fans toch te hopen dat hij het wat langer volhoudt dan tien jaar. 

Onzekere tijden

Overigens is dit niet de enige bijzondere uitspraak die hij in deze video doet. Martien vertelt namelijk ook over zijn onzekere periode die in vergelijking met zijn duistere gedachtes wel verdwenen is. "Ik was heel vaak onzeker. Ook over hoe ik eruitzag. Met mijn lichaam. Dun en dan die neus zo, die grote neus erop. Maar dat heb ik gelukkig niet meer."

Beluister hieronder ook nog even wat Martien o.a. te zeggen heeft over vreemdgaan! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meid, wat vertel je nu? Nog maar 10 jaar te gaan?! 😱😱

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op


Heb jij hulp nodig? Neem contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113, 0800-0113, 0900 0113 of 113.nl. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.