Martien Meiland, biografie

Martien Meiland is druk bezig met zijn aankomende boek en daar horen natuurlijk ook de nodige foto's bij. Op Instagram licht hij alvast een tipje van de sluier op! 

Article continues after the ad

"Wat was het leuk, maanden geleden op een zondagmorgen. Al die boxen naar beneden met alle foto's. Daar heb ik een selectie van gemaakt. Ik laat jullie er nu twee zien die sowieso in het boek komen", vertelt Martien enthousiast op zijn Instagram.

Jeugdfoto van Martien

Wie altijd al heeft willen weten hoe Martien er als klein jochie uitzag, wordt vandaag op zijn wenken bediend. "Kijk, wat leuk. Met mijn moeder en mijn broertje Jaap. Een hele leuke ouderwetse familiefoto." Het andere kiekje is iets jonger. "Erica en ik - nog piepjong - lekker aan een cocktail op St. Tropez." Bekijk hieronder de plaatjes van onze favoriete realityster.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meid helemaal foto’s uit de oude doos!

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Cliffhanger

Wat het verhaal achter die laatste foto is en waarom er plakband op de achterkant zit, wil de flamboyante tv-persoonlijkheid alleen nog niet zeggen. "Dat kan je allemaal lezen als je het boek 'Martien - van burgemeesterszoontje tot kasteelheer' bestelt." Het belooft in ieder geval een niets verhullende biografie te worden, zo bleek al wel uit deze eerdere sneak peek.