Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Al sinds de Meilandjes bekendmaakten terug te komen naar Nederland heerst er eigenlijk onduidelijkheid... Waar zou het derde seizoen van Chateau Meiland over gaan? Martien Meiland liet eerder al een beetje doorschemeren voorlopig nog wel druk te zijn in Frankrijk… En vandaag volgt de officiële bevestiging: het derde seizoen wordt nog gewoon gedraaid bij het chateau.

Familie Meiland nog tot herfst in Frankrijk

Het derde seizoen van Chateau Meiland gaat op 23 maart van start. Hoogste tijd dus voor een beetje duidelijkheid over de inhoud. Martien Meiland heeft vandaag op Radio 10 aangegeven dat het hele seizoen nog gewoon in het teken staat van het chateau in Frankrijk. De familie keert op zijn vroegst pas in de herfst terug naar Nederland: “We zitten sowieso tot eind oktober hier op het chateau, dus alles wat de crew gaat opnemen wordt uiteindelijk hier gedraaid.”

Chateau Meiland staat nog niet eens te koop

Martien Meiland laat verder weten dat hun chateau in Frankrijk zelfs nog niet eens te koop staat. Daarvoor is er eerst nog een hoop werk aan de winkel!  Met andere woorden: ook in seizoen 3 van Chateau Meiland mag je je opmaken voor een verbouwing. De keerzijde daarvan is dat de Meilandjes al wel stapje voor stapje de drukte in het chateau afbouwen. Maar no worries, het is echt niet nodig je reservering op te zeggen!

Article continues after the ad

Chateau Meiland seizoen 3 is vanaf 23 maart te zien op SBS6.