Chateau Meiland, Martien

Martien Meiland kan aan het einde van het jaar altijd wel wat rust gebruiken, maar de flamboyante realityster zit gelukkig ook nog vol plannen voor het nieuwe jaar. Naast een nieuw seizoen van Chateau en wie weet wat nog meer, hoopt hij ook op gezinsuitbreiding! 

Article continues after the ad

Althans voor het prille gezinnetje van Maxime natuurlijk!

Eindelijk wat vrije tijd

Na het drukke jaar dat ze hebben gehad, kunnen Martien en zijn gezin eindelijk genieten van een welverdiende vakantie. "Het is bijna over, het jaar, en ik moet gewoon niet zeuren en klagen", stelde hij eerder, "maar als je zo recht op de man vraagt 'ben je moe?', denk ik: ja, ik ben moe." Gelukkig hebben ze op tijd pas op de plaats gemaakt. "We hebben nu gelukkig de laatste twee weken van december helemaal vrijgenomen en de eerste twee weken van januari ook. Volgend jaar wil ik wel iets meer rust nemen."

Opa Martien

Rust op tv-gebied dan, want als het aan Martien ligt, komt er snel een klein onruststokertje bij. "Ja, dat zou ik énig vinden. Dat zouden we ook heel leuk vinden voor Clairtje. Als zij dat willen, spring ik een gat in de lucht. Ik ben een opa die nooit nee kan zeggen, en al helemaal niet opvoedkundig verantwoord bezig is", vertelde hij vast lachend aan weekblad Weekend. Daarnaast kan hij het ook prima vinden met de potentiële vader. "Ik vind Leroy fantastisch, Clairtje zegt ook papa tegen hem. Hij is enig, past helemaal bij onze familie, en met Montana en Dirk klikt het ook. Wat ons betreft is de familie compleet." 

Courgette van Leroy

Of Maxime de plannen van haar vader ook ziet zitten, is nog even de vraag. Voor nu haalt ze eerst nog even grapjes uit met de 'courgette' van haar vriend.