Martien Meiland van Chateau Meiland

Martien Meiland is een interieurdesigner, miljonair, wijnkenner, presentator en ... romanticus?

Juist wanneer we denken dat we alles weten over Martien, zien we een hele nieuwe kant van hem. In een voorstukje van de nieuwste aflevering van Chateau Meiland leest Erica een oud briefje van Martien voor. Toen de twee een jaar samenwoonde, schreef hij een hartverwarmend gedichtje voor haar. “1 november, wat is er aan de hand? Zet alle stoelen aan de kant. Eén jaar samenwonen, nou en? Maar ja, je weet wel hoe ik ben.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SBS6 (@sbs6nl)

‘Eens zullen we trouwen’

Erica leest verder. “Woorden hebben we vaak gehad, maar we zijn elkaar nog steeds niet zat. Al ben je dan soms een kat, je blijft voor mij een schat. Dat is een goed teken vind je niet? Ik hoop dan ook dat je de goede kanten van onze relatie ziet. Eens zullen we echt trouwen, als we heel veel van elkaar houden.

Article continues after the ad

‘Je bent het zo waard’

Een cadeautje voor hun ‘één jaar samenwonen’-jubileum kon natuurlijk ook niet ontbreken. “Vorig jaar champagne en de ring, al hebben we dan niet zoveel ping ping. Voor een cadeau is het nog niet te laat, want je bent het zo waard. Ik heb expres mijn mond maar niet opengedaan, anders is de hele verrassing naar de maan.” Ondertussen springen de tranen in Martiens ogen. “Zo leuk! Hoe lang geleden is dat?

Nieuwe liefde

Martien en Erica zijn al jaren bij elkaar. In die tijd hebben ze veel ups en downs meegemaakt. De zware tijden hebben hun relatie alleen maar sterker gemaakt en Martien is ook erg blij dat Erica weer de liefde heeft gevonden. Nu Martien nog! Hij heeft in ieder geval een droomman in gedachten.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: