Martien en Erica Meiland in Pauw op NPO 1

Eerder was het nog niet helemaal zeker of er wel een derde reeks van Chateau Meiland zou komen, maar nu stelt Martien half Nederland alsnog gerust: 'seizoen drie komt er gewoon!'

Article continues after the ad

'Tijd voor een wijntje', zou de familie zeggen. Martien bevestigt het nieuws zelf op zijn officiële facebook-pagina, waar honderden volgers totaal uitzinnig op reageren. Het is overigens wel een opluchting. Maandag zei Martien bij talkshow Pauw namelijk nog: "Als het doorgaat is het leuk, zo niet, dan is het ook goed."

Seizoen drie komt er gewoon! 🍷

Geplaatst door Martien Meiland op Dinsdag 17 december 2019


Cash Or Trash

Hoewel het niet zo'n mega-hit was in vergelijking met Chateau Meiland mag Martien óók door met het spulletjesprogramma Cash or Trash. SBS6 gaat een tweede seizoen maken en hierin krijgt de kasteelheer een vrijere rol. Iets dat naar eigen zeggen beter bij 'm past. 
 

Kerst op Chateau Meiland

Voordat seizoen 3 er komt - en dat duurt waarschijnlijk nog wel een flinke poos - kunnen we toch even genieten van de hysterische Meilandjes. SBS6 zendt sinds maandag namelijk de specials Kerst op Chateau Meiland uit. En dat is weer een uit de hand gelopen chaos, zoals we van Martien, Erica en Maxime gewend zijn. Zelfs de kerstbomen zijn niet veilig!
 

Kerst op Chateau Meiland is nog twee keer te zien: 23 én 24 december op SBS6.