Maxime Meiland, Chateau Meiland
Source
Wessel de Groot

Het is vandaag het gesprek van de dag: heeft Maxime Meiland een nieuwe liefde? Na flink wat onderzoek van onze collega's heeft vader Martien Meiland het nieuws nu eindelijk bevestigd.

Article continues after the ad

"Dat klopt", vertelt Martien enthousiast aan de camera's van RTL Boulevard. "Het is een onwijs leuke jongen en buiten dat hij er goed uitziet, is hij zo aardig en gezellig. Hij past helemaal in onze family."

Warm bad

Maxime Meiland is gevallen voor de charmes van de 29-jarige cameraman Leroy Molkenboer. De twee leerden elkaar - hoe toevallig ook - kennen op het Chateau. "Hij is een keer op het Chateau geweest om de leader op te nemen", verklapt Martien. "Het waren ontzettend leuke dagen toen we de leader opnamen en je ziet het natuurlijk. We zaten de eerste avond na afloop te wijnen en toen zei hij tegen Erica: 'Het is net alsof ik in een warm bad terechtkom in deze familie'. Nou dat is ontzettend leuk om te horen." 

Vuurdoop

Gisteren ontmoette Leroy voor het eerst Maximes zus Montana en haar vriend. Wie weet zien we in het aankomende seizoen, dat maandag alweer van start gaat, hoe dat is gegaan.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy fam!❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op


Chateau Meiland seizoen 4 is vanaf 31 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.