Chateau Meiland, jubileum

Oui oui! Vanaf maandag is het ein-de-lijk weer zover: genieten van een nieuw hysterisch seizoen Chateau Meiland op SBS6! Martien komt alvast in de stemming en deelt de fonkelnieuwe promo.

Article continues after the ad

De kasteelheer verblijdt zijn volgers met de nieuwe leader van Chateau Meiland, waar ook huishoudster Nadège (waar we het eerder vandaag al even over hadden) in voorkomt. Zijn fans reageren uitzinnig en zeggen dat het nieuwe seizoen als geroepen komt nu we toch met z'n allen binnen bivakkeren door de coronacrisis. En daar kunnen we ons natuurlijk volmondig bij aansluiten! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nog maar 2 dagen! ❤️ Hebben jullie alweer zin in het nieuwe seizoen? Vanaf maandag om 20.30 bij @sbs6nl! 😘

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op


Verhuizing

Dat de Meilandjes later dit jaar verhuizen naar Nederland, is in deze nieuwe reeks nog niet echt aan de orde. De opnames vonden al een tijdje geleden plaats. Zo gaan we onder meer zien hoe de fam samen met Nadège er even lekker tussenuit knijpt. Ze genoten van een heerlijke vakantie! Of, nou ja: Martien vond het bij vlagen verschrikkelijk. Ook dient deze derde reeks als een heerlijke escape van de werkelijkheid. Inmiddels moeten de Meilandjes ook dealen met de coronacrisis, maar in deze afleveringen gaan we daar dus even niets van merken.

Chateau Meiland seizoen 3

Wil je meer weten over wat je allemaal kunt verwachten van het derde seizoen van deze ongekende tv-hit? Trek die fles wijn maar open en check onze lijst met alles dat we tot nu toe weten van de nieuwe afleveringen!

Chateau Meiland is vanaf maandag elke week om 20:30 uur te zien op SBS6.