Martien Meiland in Ranking the Stars

Het leven ging niet altijd over rozen voor kasteelheer en Chateau Meiland-ster Martien Meiland. Zo moest hij op jonge leeftijd opeens het hele huishouden overnemen toen zijn moeder véél te vroeg kwam te overlijden. 

Article continues after the ad

Dat onthulde Wendy van Dijk gisteren op de insta-pagina van haar lijfblad Wendy. Hierin vertelt Martien, die volgende week terugkeert op tv, uitgebreid over deze heftige periode. 
 

Overleden moeder

"Mijn moeder werd ziek. Darmkanker. Vreselijk", zo vertelt Martien. "Ze was pas 45 toen ze overleed. Ik had het er heel moeilijk mee, maar heb ook meteen de schouders eronder gezet, alle huishoudelijke taken op me genomen." Martiens broertje en zusje waren jonger en zijn vader werkte veel "dus ik moest het thuis draaiende houden". "Zaterdagochtend boodschappen doen, iedere avond koken voor het hele gezin. Ik vond dat niet vervelend." 

 

Kerst op Chateau Meiland

Wat Martien wél vervelend vond: zijn vakantie. Althans: één dagje tijdens zijn recente uitstapje naar Spanje met het gezin. Alles wat mis kon gaan, ging ook echt mis. Gelukkig konden Martien, Erica en Maxime zo wel hun 'batterij' opladen want ze komen volgende week weer terug op de buis. In Kerst op Chateau Meiland zien we hoe het gezin omgaat met de drukke feestdagenperiode.

Kerst op Chateau Meiland

Kom alvast helemaal in de stemming met deze heerlijke kerstige intro van Chateau Meiland! 🎄🎄 Kerst op Chateau Meiland zie je maandag om 20.30 NIEUW bij SBS6!

Geplaatst door SBS 6 op Woensdag 11 december 2019


Kerst op Chateau Meiland is op maandag 16, 17, 23 en 24 december te zien bij SBS6.