Kasteelheer en Chateau Meiland-ster Martien Meiland maakt zich erg geliefd bij zijn vele insta-volgers. Als we de reacties mogen geloven, is de Televizier Ring-winnaar in een zwoele hunk veranderd! En dat komt allemaal door een make-over. 

Article continues after the ad

Martien plaatste gisterenavond een filmpje online waarin hij de nieuwe Chateau Meiland-wijnen probeert te verkopen. Kijkers kunnen hun ogen echter niet van Martiens wenkbrauwen af houden: die vallen érg in de smaak. Wat blijkt? De Meilandjes hielden weer eens een beruchte 'wenkbrauwenavond'.
 


Martien Meilands make-over

"Staat je GOOEEEEEEEED", reageert één van zijn volgers geheel in Martiens flamboyante woordgebruik. "Wat een enige wenkbrauwen", reageert een ander. Martien krijgt werkelijk een waterval van complimentjes over zich heen. "Het is weer wenkbrauw avond geweest bij Martien."
 


Martien en zijn wenkbrauwen

”Nou weet je, ze hebben het alleen maar over m’n wenkbrauwen op de Instagram”, zo vertelt Martien in een filmpje van zijn dochter Maxime, hierboven te zien. ”Maar wat heb je met je wenkbrauwen gedaan?”, vraagt ze aan haar vader. ”Nou gewoon, gisteravond weer een keer wenkbrauwavond gehad. Nou en?” 


Chateau Meiland

SBS6 komt binnenkort met een nieuwe Chateau Meiland-achtige show: De Scheetjes uit Ik Vertrek krijgen namelijk ook hun eigen reallifesoap. Chateau Meiland zelf keert gelukkig ook redelijk snel terug op tv. Rond de feestdagen komen de Meilandjes met speciale Kerst-afleveringen!