Kerst op Chateau Meiland

He he, eindelijk zijn Martien, Erica en Maxime Meiland terug! SBS6 heeft zojuist de eerste beelden van Kerst op Chateau Meiland onthuld.

Article continues after the ad

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu hebben we er echt een beeld bij! SBS6 pakt flink uit. Alleen al in het intro zien we de nodige drankjes voorbijkomen en het iconische Chateau Meiland-deuntje is helemaal omgetoverd tot een kerstjingle. We gaan in Kerst op Chateau Meiland zien hoe het gezin omgaat met de drukke feestdagen!

Kerst op Chateau Meiland

Kom alvast helemaal in de stemming met deze heerlijke kerstige intro van Chateau Meiland! 🎄🎄 Kerst op Chateau Meiland zie je maandag om 20.30 NIEUW bij SBS6!

Geplaatst door SBS 6 op Woensdag 11 december 2019


Martien Meiland op vakantie

De familie Meiland kan dus weer aan de bak! Eerder genoten ze nog van een heerlijke vakantie op Tenerife. Of, nou ja: 'heerlijk' is misschien niet het goede woord. Martien zat zich één dag namelijk gruwelijk te ergeren. Alles dat mis kon gaan, ging ook echt mis. Het zal 'm dan ook goed doen dat hij weer lekker thuis is in zijn geliefde Chateau, dat voor de gelegenheid aanvoelt als een soort Winter Wonderland. 

 

Kerst op Chateau Meiland

Kerst op Chateau Meiland is op maandag 16, 17, 23 en 24 december te zien bij SBS6. En dan komt er op oudjaarsdag óók nog een special aan. Enig! Of, zoals Martien zou zeggen: 'Wat goééééééééd!'