Nadège in Chateau Meiland

Martien Meiland gooit zowat zijn hele leven op straat in zijn onthullende biografie, geschreven door Jan Dijkgraaf. Ook spaart hij anderen niet. Zo verklappen hij en Erica intieme details over het leven van ex-huishoudster Nadège (en haar 'getrouwde Turkse man').

Article continues after the ad

Nadège en De Meilandjes gingen niet bepaald als vrienden uit elkaar toen de fam weer naar Nederland verhuisde. De Française kreeg het aan de stok met Martien en Erica na onderlinge strubbelingen over haar contract. In het boek klappen Martien en Erica nu onder meer uit de school over Nadège's, pardon our French, "seksdrang".

Het liefdesleven van Nadège

Het boek staat vol smeuïge, openhartige, liefdevolle en schrijnende passages over relaties, het zakelijk leven van Martien, zijn moeilijke jeugd én het huwelijk met Erica. Ook staan er sensationele stukken in over de ruzie met 'huisvriendin' Caroline, die zelfs fysiek werd. En dit leidde zelfs tot een van de weinige neppe scènes in Chateau Meiland. Nadège kreeg ook een stukkie en daarin onthullen Martien en Erica dat ze "een soort van man heeft".


'Seksdrang'

"Ze heeft wel een soort van man", beweert Martien. "Nou ja, een getrouwde Turk." Maar, voegt Erica eraan toe, "dat huwelijk geldt niet, zegt ze, want die zijn allemaal uitgehuwelijkt. Ze heeft ons weleens foto's van die man laten zien." Martien: "die Nadège heeft natuurlijk ook een soort van seksdrang gehad. Dus die denkt; nou, dan neem ik die Turk af en toe in bed." Later viel ze in de smaak bij een Belgische vrachtwagenchauffeur, aldus Erica, die haar adviseerde om 'm toe te voegen op Facebook. Dat deed ze, maar vervolgens zou ze niets hebben gestuurd. "Wij hadden het zo leuk gevonden als zij happy was achtergebleven na onze terugkeer naar Nederland."

'Spoorloos'

Het was door de serie al bekend dat de moeder van Nadège haar op jonge leeftijd in de steek liet. Ze werd opgevoed door haar opa en oma. "Haar moeder leeft nog wel", claimt Erica nu. "Die woont vlakbij haar in Limoges. Maar daar wil ze geen contact mee." Om uit te zoeken of Nadège misschien nog halfbroers of -zussen had, wilden De Meilandjes Spoorloos inschakelen, maar "daar wil ze allemaal niets mee te maken hebben". 

Nadège zelf heeft nog niet gereageerd op deze uitspraken van de fam... Caroline heeft trouwens al wél op het boek gereageerd. Haar reactie vind je hier.