Erica en Martien Meiland

De familie Meiland is een echte ondernemers-fam. En bloed kruipt waar het niet gaan kan: ze staan nu met een nieuw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Article continues after the ad

Dat meldt Bekende Buren. "De Meilandjes worden rechtstreeks concurrent van Talpa en nemen het heft in handen...", klinkt het heel sensationeel, maar dat is nog helemaal niet bevestigd. Wat weten we al wél over het nieuwe Meiland-bedrijf?

Wat voor bedrijf?

Afgelopen december, aan het begin van de maand, schreven De Meilandjes zich in bij de KvK met een nieuw bedrijf: Renkeland B.V - een combi van 'Renkema' (Erica's achternaam) en 'Meiland'. Op het officiële uittreksel staat volgens Bekende Buren het volgende: het doel van dit bedrijf is 'Productie van televisieprogramma's' en '(laten) uitvoeren van tv-en mediawerkzaamheden'. 

Speculaties

De huizensite speculeert er lustig op los. "Hierdoor worden de Meilandjes rechtstreekse concurrent van hun producent en andere producenten. Gaan ze nu tv programma's produceren voor SBS of willen ze nu ook hun eigen reallife soap gaan produceren?" Vooralsnog weten we simpelweg niet waar Erica en Martien dit bedrijf voor gaan gebruiken. Wij zijn in afwachting van een reactie van de fam!

De terugkeer van Chateau Meiland

Meiland-fans staan al sinds de Kerst 'droog'. Toen zagen we Martien, Erica, Maxime en Montana voor het laatst op SBS6. Het helpt wel met dry january, niet meer zoveel wijn op de beeldbuis, maar... het begint óók wel te vervelen hoor, die Meiland-loze dagen! Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Dit voorjaar keert de fam terug met Chateau Meiland en het gedoe met hun woning in Hengelo, waar ze waarschijnlijk uit moeten, gaat ongetwijfeld voorbijkomen.