Lizzy en Lars, Married at First Sight

Married At First Sight (MAFS) wordt dit seizoen voor het eerst afgesloten met een koppelsweekend. Op die manier konden de stellen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen… Expert Pablo Bakarbessy hintte laatst echter op een onverwachte wending: nieuwe romances!

Nieuwe romances in Married At First Sight?

Ondanks dat we niet in de toekomst kunnen kijken en de kandidaten hun kaken allemaal stijf op elkaar houden, durven we toch wel een kleine voorspelling te doen: niet alle huwelijken in Married At First Sight eindigen met een happily ever after. Zo zagen we bijvoorbeeld al dat het niet lekker liep tussen Suzan en Bert… Expert Pablo Bakarbessy deed onze hoop op een (soort van?) goede afloop laatst echter oplaaien door te spreken over het ontstaan van geheel nieuwe romances!

“Er wordt veel geschreven en gezegd"

Na zo’n uitspraak was het niet verwonderlijk dat de geruchtenmolen volop begon te draaien! Zouden er tijdens dat koppelsweekend inderdaad mensen verliefd worden? Lizzy, die in eerste instantie nog op weg leek naar een droomhuwelijk met Lars, komt op Instagram met een reactie: “Er wordt veel over koppelsweekend geschreven en gezegd, maar buiten de emotionele momenten hebben we ook echt veel gelachen en zijn er mooie vriendschappen ontstaan.” Op de bijbehorende foto zien we de MAFS-deelneemster samen met Daisy, Danny, Suzan en Monique.

Article continues after the ad

 

 

MAFS-koppelsweekend komt eraan!

We vertelden jullie eerder al over de vriendschap tussen Lizzy en Danny. Dat lijkt ons in ieder geval al een mooie bijkomstigheid! Of de huwelijken standhouden of stranden, is echter nog even afwachten…

Married at First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan op Videoland. Aldaar zie je komende maandag de laatste aflevering.