Carlo Boszhard in Married at First Sight op RTL 4

RTL 4-kijkers konden maandag én dinsdag genieten van de dubbele seizoensaftrap van Married at First Sight. Carlo Boszhard vervangt Peter van der Vorst als presentator, maar... laten we zeggen dat veel kijkers nog een beetje moeten wennen.

Article continues after the ad

Op twitter klinkt massaal kritiek op de hyperactieve Carlo, die volgens velen 'te aanwezig' zou zijn in het programma dat tegenwoordig twee keer per week is te zien. Het is tenslotte de grote dag van de kandidaten (die je overigens kunt daten) en niet die van Carlo. Dat is althans wat de geërgerde kijkers vinden.


Married at First Sight

Als vervanger voor Peter van der Vorst, die nu RTL-programmadirecteur is, heeft Carlo grote schoenen te vullen. Mogelijk wilde hij door al die druk extra zijn stempel op de show drukken? Zijn stijl valt niet bij iedereen in de smaak. Op enkele positieve reacties na krijgt hij vooral bakken kritiek over zich heen. "Als mensen nog niet zenuwachtig zijn dan worden ze het wel van Carlo", vindt ene Bert. Ook comments als "Carlo het draait niet om jou" en "het is echt de grote Carlo show" vliegen je om de oren...


Kandidaten

In Married at First Sight geven twee wildvreemden elkaar het jawoord. Soms slaat cupido toe, maar veel vaker blijkt het huwelijk van korte duur. Heel af en toe gaat het allemaal nóg een stapje verder. Zoals vorig seizoen, toen één kandidaat last minute toch de handdoek in de ring gooide. Zoals je ziet was 'MAFS' eigenlijk altijd al een, euhm, spraakmakend programma!


Married at First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4. Op Videoland kun je overigens vooruitkijken!