O nee… Chantal uit Married At First Sight (MAFS) is weer vrijgezel. Een maand nadat bekend werd dat ze een nieuwe liefde aan de haak had geslagen, blijkt Chantal alweer single te zijn. En alsof dat niet al vervelend genoeg is, verliep de break-up ook nog eens op een nogal nare manier…

MAFS-Chantal op date met mystery man

In oktober schreven we dat Chantal Huf, de grote smaakmaker uit het laatste Married at First Sight-seizoen, alsnog de liefde had gevonden. Ze ontmoette de mystery man in een bakkerij, waar hij haar trakteerde op een saucijzenbroodje! Aangezien Chantal wel van zo’n hoffelijke actie houdt, volgden er al snel een aantal dates… Ondanks dat er zelfs een ring aan te pas kwam, blijkt vandaag dat de relatie toch geen stand wist te houden.

Article continues after the ad

"Soms is niet alles wat het lijkt"

Chantal vertelt aan Shownieuws dat haar verkering uit is. Helaas is de relatie niet op een fijne manier geëindigd: "Ik treed niet in details, maar het was freaky. Soms is niet alles wat het lijkt." We hopen dat Chantal het goed maakt en ooit nog wel eens tegen de ware aanloopt! Dat is haar MAFS-medekandidaten Robin en Sanne in ieder geval wel gelukt. Ook bijzonder: we vertelden jullie afgelopen weekend over een MAFS-koppel dat vijf jaar na hun huwelijk nog steeds samen is!

De opnames voor het zesde seizoen van Married At First Sight zijn inmiddels in volle gang. Helaas weten we nog niet wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn.