Marlijn Weerdenburg op het Televizier Ring-gala

MolTalk-presentatrice Marlijn Weerdenburg voelde zich "somber en onzeker" nadat ze beviel van haar zoontje Teun in 2017. Ze wist zich zelfs even geen raad met haar pasgeboren baby'tje.

Article continues after the ad

Dat vertelt de 36-jarige actrice en presentatrice in het interviewprogramma De Geknipte Gast van Özcan Akyol. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij deze alvast mijn welgemeende excuses. Ik ben komende week nogal veel op TV. Dus je kan ‘geMarlinoswasht’ worden door de overload. Klachten kunnen doorgestuurd worden naar de NPO. Aanstaande dinsdag ben ik te zien bij multitalent @ozcanakyol in z’n kappersstoel. Zoals je ziet op de foto, heb ik er zin in 😂 En hij is nog op zoek naar de aan-knop op de krultang. Dinsdag 21:05 uur op @npo_2 Dezelfde avond, een paar minuten later begint #netffanders. De laatste van de reeks. Het programma met de mooiste reacties van jullie, de kijkers, tot nu toe. Fijn om te lezen hoe ook jullie verliefd zijn geworden op deze 6 lieverds. Dinsdag 21:10 uur op @npo_3 Op vrijdag ben ik te zien met een gastrol bij @flikkenmaastricht.at Een bucketlist vinkje. Vrijdag 20:30 uur op @npo1_tv En dan last but nog least. Zaterdagavond mogen we weer op zoek naar de Mol in aflevering 6 van #moltalk. Samen met die heerlijke #ropverheijen Zaterdag 22:20 uur op @npo1_tv

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

Moeder

"Van tevoren dacht ik: ik word zo'n moeder die alles intuïtief aanvoelt, een natural moeder", zo gaf ze toe. Dat pakte na de bevalling toch anders uit. "Maar toen hij er na een heftige bevalling uit kwam, zat ik daar in dezelfde omgeving, in huis, met een kindje dat veel huilde, maar ik niet kon troosten."

De geknipte gast - aflevering 2

'Als je iets wil dan kan je het', met dat motto gaat Marlijn Weerdenburg door het leven. De geknipte gast, vanavond om 21:05 op NPO 2

Geplaatst door BNNVARA op Maandag 10 februari 2020

Jaloers

Marlijn voelde zich even "onzeker en somber". Ook geeft ze toe dat haar man Paul Broers het af en toe moest ontgelden in de periode na haar bevalling. "Ik was jaloers op hem, want hij was weer aan het werk en ik mocht dat nog niet." Inmiddels is die kleine spruit - Teun - al twee jaar oud en dit was zijn allereerste insta-foto:

MolTalk

Momenteel kunnen we Marlijn elke zaterdagavond zien voor de broodnodige Wie is de Mol?-nabeschouwing MolTalk. Samen met Rop Verheijen bespreekt ze wekelijks de allerbeste hints en de uitzinnige opdrachten uit de afleveringen. En ja, dat is écht nodig: met dingen als Chinese waaiers en een mogelijk verklapte afvaller worden we overspoeld met WIDM-hints!

De Geknipte Gast is elke dinsdag om 21:05 te zien op NPO 2. MolTalk zie je elke zaterdag direct na Wie is de Mol? op NPO 3.