Mark Wahlberg in Deepwater Horizon

Christian Bale is niet de enige acteur die voor films even zijn hele lichaam transformeert: ook Mark Wahlberg kan er wat van. Op Insta toont Marky Mark hoe hij in drie weken tijd zijn afgetrainde lijf veranderde in een dad bod.

Article continues after the ad

Mark liet zijn enorm strakke sportschoolregime even liggen en dat heeft alles te maken met de film Father Stu, waarin hij een oud-bokser speelt die nu priester is. 

13 kilo aangekomen

Mark at er in drie weken maar liefst 13 kilo aan. Oké, hij rockt nog steeds wat abs en opgepompte armen, maar het begint al aardig te lijken op een dad bod.


 

 

Streng dieet

Het is heus niet zo dat Mark nu gewoon alles laat gaan en de hele dag maar dingen naar binnen werkt tussen de sportschool door. Hoewel hij een maand geleden in de talkshow van Jimmy Kimmel nog vertelde dat 'ie ernaar uitkeek om elke dag 20 kipnuggets en hotwings te eten, met zes blikjes bier erbij, ligt het toch anders. In zijn Insta-post bedankt hij chef-kok Lawrence Duran, die Mark calorierijk, maar toch ook gezond voedsel voorschotelt. Zo kan hij na de filmopnames wat sneller de kilo's eraf trainen.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.