Mark Wahlberg heeft vandaag de trailer gelanceerd voor zijn nieuwe actiethriller Mile 22. In dit knalfestijn speelt hij de leider van een geheime elite-eenheid die vuile klusjes opknapt. Dit keer moet hij een buitenlandse politieofficier heelhuids Amerika binnen zien te smokkelen.

Article continues after the ad

Eindelijk géén waargebeurd verhaal

Natuurlijk heeft Mark Wahlberg zijn zaakjes goed voor elkaar aangezien hij met Transformers, Ted en Daddy's Home in drie winstgevende franchises meedoet. Buiten deze films om is hij de laatste jaren vooral te zien geweest in waargebeurde verhalen over heldhaftige Amerikanen, en die maakte hij steevast met regisseur Peter Berg. Zo maakte het tweetal namelijk al Lone Survivor, Deepwater Horizon én Patriot’s Day. Voor hun vierde samenwerking kiezen Berg en Wahlberg eindelijk eens voor een rechttoe rechtaan actiefilm.

Die gast uit The Raid doet ook mee!

Aanvankelijk ziet Mile 22 eruit als een dertien-in-een-dozijn actiefilm, totdat na een minuut Iko Uwais opduikt, beter bekend als “die gast uit The Raid die alles en iedereen kort en klein hakt”. Daarnaast maakt ook de Martial Arts-machine Ronda Rousey haar opwachting, dus reken maar dat er rake klappen gaan vallen. Vorige maand vertelden we je al dat Lauren Cohan uit The Walking Dead ook in Mile 22 te zien is. En dan doet ook John Malkovich nog mee, dus dat is al met al een fijne cast. Mile 22 gaat op 01 november in de Nederlandse bioscopen draaien.