Mark Wahlberg, Charlie Hunnam en Pedro Pascal zijn samen met acteur Garrett Hedlund gestrikt voor een nieuwe Netflix-productie: misdaadfilm Triple Frontier.

Article continues after the ad

Triple Frontier

De vier zullen te zien zijn naast Moonlight- en House of Cards-acteur Mahershala Ali. Triple Frontier gaat over het beruchte grensgebied tussen Brazilië, Argentinië en Paraguay waar georganiseerde misdaad hoogtij viert. 

Ben Affleck

Vorige week werd bekend dat Ben Affleck wegens gezondheidsproblemen af moest zien van een rol in de film. Wie van de bovenstaande acteurs Affleck gaat vervangen, is niet bekend. Maakt ook niet uit, het is al een klein wonder dat de Netflix-film überhaupt doorgaat.

Development hell

Doorgaat? Ja. Onze collega’s in Amerika hebben een mooi woord voor dit soort situaties: Development hell. Studio Paramount zou in eerste instantie de film gaan maken, samen met Zero Dark Thirty-regisseur Katheryn Bigelow en diens scriptschrijver Mark Boal. Dat ging echter niet door en Netflix nam de rechten over, waarna de originele hoofdrolspelers, Tom Hardy en Channing Tatum, afzagen van het project. Er werd een nieuwe regisseur aangesteld, maar de productie kreeg weer een klap te verduren met het vertrek van Affleck. Toch lijkt het nu allemaal op z'n pootjes terecht te komen. Fingers crossed.